Ballı İlkokulu
Ballı Köyü Nizip/Gaziantep

VİZYON

BALLI İLKOKULU´NUN VİZYONU • Ballı ilkokulunda öğrenme; temel ihtiyaç kabul edilir, • Ballı ilkokulunda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiği bilir. • Ballı ilkokulunda hem öğrenenler, hem de öğretenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır, • Ballı ilkokulunda çalışanlar,gerekeni yaparken kendilerinden emin olurlar. • Ballı ilkokulunda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır.

MİSYON

BALLI İLKOKULU´NUN MİSYONU Ballı ilkokulunun bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.Yüz Yılın gelişim gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

soba-kömür

Ballı Köyü Nizip/Gaziantep